maatwerk voor organisaties

Wanneer je merkt dat je bedrijf of organisatie niet lekker loopt, maar je niet echt kunt aanwijzen hoe dat komt, is er een grote kans dat er ergens een energetische blokkade is. Het kan zijn dat werknemers onvoldoende arbeidsvreugde hebben, onderlinge relaties kil zijn, er weinig klanten zijn, etc. Maar ook tegenslagen zoals een lekkage, werknemers die ongelukjes krijgen, knellende deuren, etc. kunnen een energetische oorzaak hebben. Incidenten in een bedrijf of organisatie worden niet altijd holistisch bekeken en dan worden de echte oorzaken niet makkelijk ontdekt. Maar ook wanneer ze wel worden ontdekt, wordt niet altijd de juiste aanpak gevonden.

werkwijze

In een kennismakingsgesprek bespreken we wat mogelijke energetisch blokkades in de organisatie kunnen zijn. Na dit gesprek bepaal jij of je verder met me in zee gaat.

Vervolgens stel ik een plan van aanpak op en leg dat -na enige tijd- voor in een gesprek. Een plan van aanpak kan bijvoorbeeld zijn dat ik kennis  maak met diverse werknemers of teams. Vervolgens kan ik een organisatie opstelling begeleiden, diverse energetische oefeningen doen in het kader van team building, out of the box suggesties doen, oid. Maar ik zou bijv. ook een familie opstelling met bepaalde werknemers kunnen gaan doen. Ongewild kunnen er privé problemen mee de organisatie worden genomen.

Het wordt dan ook echt maatwerk voor de organisatie.

Vervolgens kun je aangeven of je akkoord gaat met het plan van aanpak (bijschaven kan natuurlijk altijd) en mij de opdracht gunt. De opdracht kan variëren van 2 tot 10 werkdagen.

kosten

deHet kennismakingsgesprek is kosteloos en kan telefonisch, in mijn praktijk of bij de organisatie plaatsvinden. Dit is ongeveer een half uur.

De plan van aanpak bespreking kost € 95, = .Dit betaal je alleen als je NIET met me in zee gaat.

Vervolgens stel ik een offerte op. Dit stem ik af op de draagkracht van de organisatie.

“ Doordat nu zaken in ons bedrijf benoemt zijn, is er ook meer transparantie “

” Door de organisatie opstelling weet ik nu als directeur welke positie ik kan innemen “

” Omdat we nu ook energetisch kijken naar onze organisatie, is er meer sprake van een Flow ”