Een bijzondere ontmoeting met een warme, een empathisch en mooie ziel van Jeroen Verdonk. Het verleden en de generaties die bij het familiesysteem horen kunnen in de basis van de wortel met zichzelf overhoop liggen. Het was een lange weg om de juiste opsteller voor mijzelf en het familiesysteem te vinden.

Ik wil mij veilig voelen, de geheimen en verstrikkingen kunnen delen zonder vooroordelen of oordeel. Bij Jeroen Verdonk vond ik dat, via mijn intuïtie om dit probleem energetisch op te kunnen lossen.
Ik had een 1op1 opstelling.

Ik babbelde de drukte van het verkeer van de straat van mij af. De geborgenheid vanuit zijn persoonlijkheid en het nest gevoel van zijn praktijk stelde mij de gelegenheid om te dalen in mezelf.
De ontmoeting vanuit de familie was best: ingewikkeld, emotioneel en alle emoties danste door mijn innerlijke gevoelens verdwaald als kind. Het hart dat in knoop zat, het afgewezen kind dat er niet mocht zijn. Het kind dat ik was, die zichzelf moest dragen. Het onvermogen van de vader en moeder om er te zijn voor mij als kind, zij die daardoor ook verstrikt geraakt waren door het onvermogen van hun ouders. Generaties die langs elkaar liepen en niet konden geven aan hun kinderen wat zij nodig hadden.

Ik wilde dat patroon doorbreken. Ik vond in de geruststelling van Jeroen als opsteller dat. Zijn ervaring van dit leven en het onzichtbare kwamen voor mij in mijn opstelling bijeen. Voor het eerst kon ik mijn moeder en vader zien. Ik kon hun ervaren en in de ogen aankijken.

Dankjewel voor dat gevoel dat als de basis niet goed is dat je dat kunt verbinden in het onzichtbare naar het zichtbare. In Jeroen vond ik die opening in mezelf naar mijn vader en moeder en naar de oma’s en opa’s toe. Ze waren er niet in mijn leven, maar ik vond hen terug in zijn praktijk.

De lach brak door na de tranen. Mijn ondeugendheid vond ik terug in de weerkaatsing van de ogen van de ziel van Jeroen Verdonk tijdens de opstelling.

Dankjewel Jeroen voor jouw mooie hart en ziel waardoor ik mijzelf kon vinden. Hierdoor kon ik mij weer verbinden met hen en mijn eigen plek innemen in het leven.

Cynthia